
Ο Στάνισλας Βαβρίνκα παραμένει στο σπίτι και επειδή δεν έχει παρέα, είπε να δειπνήσει με μία… αρκούδα. Η φοβερή φωτογραφία που ανέβασε ο Ελβετός τενίστας.
Ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωοϊού. Το ίδιο και ο Στάνισλας Βαβρίνκα, που νιώθει μόνος και βαρετά. Έτσι, φρόντισε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου (21/3) με… εκλεκτή παρέα: Με μία μεγάλη λούτρινη αρκούδα, με την οποία δείπνησαν.
Ο Ελβετός τενίστας ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter και σχολίασε: “Η σαββατιάτικη βραδιά μου σε καραντίνα. Η δική σας;”. Χρησιμοποίησε και φοβερά hashtags όπως “ναι βαριέμαι”, “νομίζω ότι τα χάνω”.
Ο Βρετανός συνάδελφός του, Άντι Μάρεϊ, έσπευσε να κάνει ένα καταπληκτικό σχόλιο: “Αν ο κόσμος συνεχίσει να ψωνίζει με πανικό, ίσως χρειαστεί να τη μαγειρέψεις σε δυο εβδομάδες”.
Got my quarantine Saturday night date … 🕯🧸🥂😍🤞🏻what about you ??#YesImBored #StayHome #FollowTheRules #IMightGetLucky #WishMeLuck #IThinkImLoosingIt #StaySafe 🙏🏻❤️ pic.twitter.com/LhBIewAdmC
— Stanislas Wawrinka (@stanwawrinka) March 21, 2020
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement