Με άκρως κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στην υπό κατασκευή «Αγια-Σοφιά» αφιέρωμα αγγλικής ιστοσελίδας.
Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του σε περίπου ένα χρόνο και ήδη έχει αρχίσει να μαγνητίζει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.
Σε αφιέρωμά της για τα νέα γήπεδα σε όλη την υφήλιο, η βρετανική «Sun» κάνει ιδιαίτερη μνεία στην «Αγια-Σοφιά» αλλά και στην ακουστική που αναμένεται να έχει ως γήπεδο, κάνοντας λόγο για «τρομακτικό… καζάνι ήχου».
«Η ΑΕΚ απομακρύνθηκε από το σπίτι της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η μεγάλη ιδέα της δημιουργίας ενός νέου γηπέδου μπήκε μπροστά. Μια φανταστική νέα αρένα που θα παρέχει στην ΑΕΚ μια έδρα που θα δημιουργούσε ένα τρομακτικό καζάνι ήχου στις ευρωπαϊκές βραδιές», αναφέρει στο αφιέρωμά της η αγγλική ιστοσελίδα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement