23.9
07:52

«Με τους Μελισσανίδη και Σαββίδη μας ενώνει μια κοινωνική φιλία»

AEK1924.gr team
«Με τους Μελισσανίδη και Σαββίδη μας ενώνει μια κοινωνική φιλία»

Ο Σάββας Αναστασιάδης μίλησε για την πρόσφατη συνάντηση με τους δύο άνδρες.

Για την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ιβάν Σαββίδη στον γάμου του γιού του, μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης στο Metropolis 95,5 FM.

«Και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και με τον Ιβάν Σαββίδη μας ενώνει μια κοινωνική φιλία. Υπάρχει μία αλληλοεκτίμηση, μια αμοιβαιότητα στην εκτίμηση και τη σχέση μας και με τους δύο. Επίσης οι κοινές ποντιακές ρίζες ενισχύουν την κοινωνική μας σχέση. Η σχέση μου με τον Ιβάν Σαββίδη είναι φιλική σε κοινωνικό επίπεδο και δεν έχει καμία πολιτική χροιά. Μιλάμε για θέματα πολιτικής, καθώς υπήρξε βουλευτής στη ρωσική Δούμα, είναι αναμφισβήτητα πολιτικό ον, ωστόσο μέχρι εκεί».

Όσον αφορά την σχέση των δύο ανδρών, τόνισε: «Οι δυο τους συνδέονται με φιλία, ίσως πολύ πιο μακροχρόνια από την δική μου. Συζητούν τακτικά και ανταλλάσσουν απόψεις για αθλητικά και επιχειρηματικά θέματα».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->