06.3
14:18

Κορονοϊός: Αλλάζει μέρα το Προμηθέας – Ρέθυμνο

AEK1924.gr team
Κορονοϊός: Αλλάζει μέρα το Προμηθέας – Ρέθυμνο
Advertisement

Ο ΕΣΑΚΕ ετοιμάζεται να πάρει μέτρα λόγω του κορονοϊού για τον αγώνα του Προμηθέα με το Ρέθυμνο, μεταφέροντας το παιχνίδι για την Τρίτη, 10 Μαρτίου.

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊού στην Αχαΐα και στην Ηλεία φέρνουν εξελίξεις στην EKO Basket League και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα του Προμηθέα με το Ρέθυμνο, το οποίο πρόκειται να μετατεθεί κατά μερικές ημέρες.

Με τον Προμηθέα να έχει ήδη ανακοινώσει την ακύρωση των προπονήσεών του στο Promitheas Park για το διήμερο 6-7 Μαρτίου, o ΕΣΑΚΕ αναμένεται να αποφασίσει τη μετάθεση του αγώνα από το Σάββατο (7/3) για την Τρίτη (10/3) για λόγους ασφαλείας. Αυτή τουλάχιστον είναι η αρχική σκέψη, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση προκειμένου να μην χρειαστεί νέα μετάθεση.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->