18.9
16:50

Πήρε παράταση για το Μενίδι η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Πήρε παράταση για το Μενίδι η ΑΕΚ

Προσωρινή λύση φαίνεται ότι βρέθηκε με το Δήμο Αχαρνών για το κλειστό του Μενιδίου, αφού ο Κώστας Σταματιάδης μαζί με τον Γιάννη Αρβανίτη, είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο, Στάθη Τοπαλίδη.

Η συνάντηση έγινε κάτω από καλό κλίμα και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι βρήκαν μια προσωρινή λύση με την ΑΕΚ να παίρνει μια παράταση 20-25 ημερών στο κλειστό του Μενιδίου.

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά μέσα στον Οκτώβριο και θα συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να συνεχίζει να προπονείται στο Μενίδι. Το ευχάριστο όμως είναι πως οι Μάγκες δε θα χρειαστεί να ψάξουν από τώρα νέα «στέγη», μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά την έδρα που θα έχει η ομάδα την ερχόμενη σεζόν, φαβορί είναι το κλειστό της Νέας Ιωνίας, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα δεν είνα οριστικό, αφού δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement