12.2
20:53

Παναχαϊκή: Αποχή των παικτών από τις προπονήσεις

AEK1924.gr team
Παναχαϊκή: Αποχή των παικτών από τις προπονήσεις
Advertisement

Οι παίκτες της Παναχαϊκής αποφάσισαν να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις μέχρι να λάβουν τα δεδουλευμένα τους από την περυσινή χρονιά.

Αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι παίκτες της Παναχαϊκής, αρχής γενομένης από την Τρίτη (12/2). Οι παίκτες της ομάδας από την Πάτρα θα συνεχίσουν ν’ απέχουν μέχρι να λάβουν τα δεδουλευμένα τους από την περυσινή χρονιά.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Διονύσης Καλογερόπουλος, την ίδια ώρα, βρίσκεται σε επαφές με τον Γιώργο Μπάρλο, ο οποίος έχει εκδηλώσει τη διάθεσή τουνα βοηθήσει. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη σε αυτό το θέμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου, πήγε στο γήπεδο για προπόνηση, αλλά δεν βρήκε κανέναν.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->