01.9
16:54

Μάνταλος: «Περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ στην Εθνική»

AEK1924.gr team
Μάνταλος: «Περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ στην Εθνική»
Advertisement

Μετά την ολοκολήρωση της προπόνησης της Εθνικής ομάδας, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας ότι και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ θα κληθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότιμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να έρχεται παίκτης της Β’ Εθνικής στην Εθνική ομάδα. Είναι κάτι το εντυπωσιακό;

«Σίγουρα δεν συνηθιζόταν αυτό στην Ελλάδα και είναι  τιμητικό για μένα. Η πρόσκληση του κ. Ρανιερι με τιμάει ιδιαίτερα και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να τον δικαιώσω».

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια ;

«Η Εθνική είναι μια μεγάλη οικογένεια και το έχει αποδείξει γιατί έρχονται συνέχεια νέοι ποδοσφαιριστές. Οπότε μόλις έφτασα στο ξενοδοχείο, με υποδέχτηκαν ζεστά μου μίλησαν και ένιωσα καλά γιατί τους περισσότερους τους ήξερα από το περυσινό πρωτάθλημα».

Είναι παραπάνω από  τιμητικό  ότι ο κ. Ρανιέρι  έψαξε τα ατομικά σου  στοιχεία για σένα από την παρουσία σου στην Ξάνθη και από την παρουσία σου στην ΑΕΚ;

«Όταν ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ενδιαφέρεται τόσο πολύ για σένα, σίγουρα είναι πάρα πολύ τιμητικό».

Η ομάδα του 2ο04 δεν υπάρχει. Αισθάνεστε  έτοιμοι να συνεχίσετε αυτό το έργο;

«Τώρα να πω εγώ ότι είμαστε έτοιμοι δεν γίνεται. Πρέπει ο καθένας μέσα από την ομάδα του και με την παρουσία του εδώ πέρα να το  αποδείξει».

Στόχος όμως είναι η πρόκριση;

«Φυσικά για αυτό είμαστε εδώ».

Τα ατομικά στοιχεία που έχουμε δει στις ομάδες σου  μπορούν να βγουν και στην Εθνική;

«Θέλω να είμαι όσο πιο ελεύθερος γίνεται, το κλίμα βοηθάει και θα κάνω τα πάντα για να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Η καθιέρωση όμως είναι δύσκολη;

«Σίγουρα το να φτάσεις να σε καλέσουν στην Εθνική είναι δύσκολο, αλλά το δυσκολότερο είναι η καθιέρωση. Αυτή κερδίζεται».

Πως αισθάνεσαι που μετά από πέντε χρόνια ξαναβάζεις την ΑΕΚ στην Εθνική  ομάδα;

«Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Έχει τους παίκτες και μπορούν να ξανανοίξουν οι πόρτες και για άλλους ποδοσφαιριστές στην Εθνική ομάδα».

Το γεγονός ότι αποκλείσαμε  τους Ρουμάνους από Μουντιάλ πιστεύεις ότι  θα τους κάνει να  αναζητήσουν εκδίκηση;

«Δεν ξέρω πως σκέφτονται, αλλά το να χάνεις την πρόκριση σε μια τέτοια διοργάνωση, σίγουρα θα τους κάνει να μην είναι αδιάφοροι απέναντι μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->