Μετά τον Φερνάντο Τόρες, η Μίλαν αποκτά από την Τσέλσι, με τη μορφή του δανεισμού και τον Μάρκο Φαν Χίνκελ. Ο 21χρονος Ολλανδός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και η ανακοίνωσή του από τους “ροσονέρι” είναι θέμα ωρών.
Ακόμη μια μεταγραφική ενίσχυση για την Μίλαν. Οι “ροσονέρι” προχωρούν στο δανεισμό του Μάρκο Φαν Χίνκελ από την Τσέλσι για ένα χρόνο.
Ο μικρός Ολλανδός μέσος, δεν πήρε ευκαιρίες από τον Μουρίνιο και προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, συμφώνησε με τους Μιλανέζους που έψαχναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή.
Μάλιστα, ο Φαν Χίνγκελ ακολούθησε το μονοπάτι του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος επίσης πήγε ως δανεικός στη Μίλαν. Η διαφορά τους είναι ότι ο δανεισμός του Ολλανδού θα κρατήσει έναν χρόνο, σε αντίθεση με του Ισπανού που συμφωνήθηκε για δύο!
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement