Η ΑΕΚ έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής με τη μέχρι στιγμή παρουσία της, ωστόσο πρέπει να δουλέψει περισσότερο στα στημένα, ώστε να καταφέρνει να σκοράρει και με αυτό τον τρόπο.
Οι Κιτρινόμαυροι με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις τους έχουν ανεβάσει τον πήχη και αποδεικνύουν ότι εφέτος θα παίξουν ωραίο και εποικοδομητικό ποδόσφαιρο, προσφέροντας θέαμα.
Ένα από τα σημεία της ομάδας που δείχνει ακόμα ότι δεν είναι 100% δουλεμένο είναι οι στημένες φάσεις, με τον Δέλλα να προπονεί ακόμα τους παίκτες του πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, τονίζοντάς τους ότι από εκεί μπορεί να προκύψει ένα εύκολο γκολ.
Στον αγώνα με τον Φωκικό για το Κύπελλο, η Ένωση κέρδισαν πολλά φάουλ τριγύρω από την περιοχή και ακόμα περισσότερα κόρνερ και όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κανένα από αυτά.
Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη συνεχή δουλειά στις προπονήσεις και τα καλά πόδια των Μπαρμπόσα και Μάνταλου δεν θα αργήσουμε να δούμε γκολ και από στημένη φάση, καθώς ήδη κάποιες από τις εκτελέσεις τους έχουν σηκώσει στο πόδι το ΟΑΚΑ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement