
Τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2024 θα παραμείνει στη Ferrari ο Σαρλ Λεκλέρ, με τις δύο πλευρές να προχωρούν σε μια νέα μεταξύ τους συμφωνία.
Ο Σαρλ Λεκλέρ γρήγορα βρήκε το δρόμο για τη Ferrari, ύστερα από μια πολύ καλή χρονιά που έκανε στην ομάδα της Alfa Romeo Sauber. Ο Μονεγάσκος οδηγός έκατσε ένα χρόνο στη Scuderia και τώρα, υπέγραψαν ένα νέο συμβόλαιο που τον «κλειδώνει» στο γκαράζ των Ιταλών μέχρι τουλάχιστον το τέλος του 2024. Τα αποτελέσματα που έφερε στην πρώτη του χρονιά με τα κόκκινα μονοθέσια, ήταν πάρα πολύ καλά και οι επιδόσεις του εξέπληξαν ακόμη και τους ίδιους τους ανθρώπους της Ferrari.
Συνολικά πήρε επτά pole positions, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο οδηγό μέσα στη σεζόν του 2019. «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στη Ferrari. Η σεζόν που πέρασε ήταν ένα πραγματικό όνειρο για εμένα. Δεν μπορώ να περιμένω να αποκτήσω μια ακόμη βαθύτερη σχέση με την ομάδα, ύστερα από ένα τόσο έντονο και ενθουσιώδες 2019. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement