21.12
11:52

Επικίνδυνη έξοδος στον Ταύρο

Νίκος Κλεισαρχάκης
Επικίνδυνη έξοδος στον Ταύρο
Advertisement

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ΑΕΚ απόψε (21/12, 19:30) κόντρα στον Μινώταυρο Α.Ο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Futsal Superleague

Μετά το διπλό στην Καλλιθέα, οι Κιτρινόμαυροι του Γιάννη Ζιάβα είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν στον Ταύρο, κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ένα ματς το οποίο κρύβει αρκετούς κινδύνους, κόντρα σε μία δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως ο Μινώταυρος και θα πρέπει να υπάρχει 100% συγκέντρωση.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πέρα από αυτό του Δημήτρη Θανασάι, του οποίου η επιστροφή αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Έτσι όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Ζιάβα για την «μάχη» του διπλού και της παραμονής στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Futsal Superlague.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->