
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Ισπανία, ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, η “αυλαία” του οποίου ανοίγει το προσεχές Σάββατο. Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φώτη Κατσικάρη και του αρχηγού Νίκου Ζήση.
Ο Φώτης Κατσικάρης μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική και στην προετοιμασία που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα.
“Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Υπάρχει αισιοδοξία που προκύπτει από την προετοιμασία που κάναμε και έχει να κάνει με την ετοιμότητα που θα έχει η ομάδα. Κάθε μέλος αυτής της αποστολής νιώθει υπερηφάνεια που εκπροσωπεί τη χώρα σε αυτή τη διοργάνωση. Το καλό κλίμα είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στο ποδόσφαιρο έχουμε ομάδες με ονόματα, με αστέρια και αν δεν καταφέρεις να φτιάξεις ένα καλό κλίμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να είναι όλοι μαζί, να είναι όλοι ενωμένοι και με έναν κοινό στόχο, τότε θα αποτύχεις”.
“Είναι αλήθεια ότι φέτος υπάρχει ένα κλίμα πολύ όμορφο. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στη διάρκεια της προετοιμασίας. Όλα τα μέλη, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, το ιατρικό τιμ, είχαμε έναν στόχο και μόνο. Κάθε μέρα να δίνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε να δώσουμε, προετοιμάζοντας την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε αυτή τη διοργάνωση”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement