Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εντείνει τις προσπάθειες του για να φέρει τον νέο τεχνικό στην ΑΕΚ έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις όσον αφορά την ενίσχυση στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο
Ο Ίβιτς είναι αυτός που λαμβάνει τις αποφάσεις στην Ένωση σαφώς και μετά από το τσεκάρισμα του ίδιου του Μελισσανίδη ωστόσο η ΑΕΚ ευελπιστεί να έχει κανονικό προπονητή τα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου επεξεργάζεται παράλληλα και περιπτώσεις παικτών προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμος στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα η οποία ξεκινά σε λιγότερο από έναν μήνα.
Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι με τρεις παίκτες σε κομβικές θέσεις, και παράλληλα με την έλευση του νέου τεχνικού, θα γίνει η αναδιάρθρωση της ομάδας με ξεκίνημα τη νέα ημερολογιακή χρονιά και ορίζοντα για μια νέα ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Ένωσης αναζητούν αριστεροπόδαρο στόπερ, αμυντικό χαφ και κλασικό εξτρέμ, ενώ παράλληλα θα επαναξιολογηθεί και το υπάρχον ρόστερ προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές από θα μείνουν και ποιοι όχι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement