
Σε ρυθμούς… Handball Premier επιστρέφουν οι Μάγκες, μετά την πρόκριση στην Ευρώπη και στόχος είναι το απόλυτο των νικών μέσα στο Νοέμβρη.
Να ολοκληρώσουν το μήνα με μόνο νίκες τόνισε ο πίβοτ της Ένωσης, μέσα από τις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Μάνας ΑΕΚ.
Αν εμφανιστούν στο 100% δεν θα έχουν κανένα θέμα κόντρα στην ομάδα της Δράμας και για αυτό έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τη Δράμα ξεκίνησε την επόμενη μέρα από την πρόκριση στο Challenge Cup, γεγονός που αποδεικνύει πως έχουμε αποδώσει την πρέπουσα προσοχή στον αντίπαλο.
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που οφείλουμε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για όλα τα ματς. Άλλωστε αυτό κάνουμε κάθε μέρα σωματικά και πνευματικά. Η ομάδα της Δράμας, ειδικά στην έδρα της, έχει καλά στοιχεία στα οποία όμως, αφού εμφανιστούμε 100% έτοιμοι δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα.
Άλλωστε ως νέα ομάδα απαγορεύεται να υστερούμε έστω και στο ελάχιστο. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σειρά αγώνων του Νοεμβρίου με το απόλυτο ώστε ο επόμενος, ακόμα πιο κρίσιμος, μήνας να μας βρει έτοιμους και με ακόμα πιο υψηλό κίνητρο, αλλά και πιο βελτιωμένους»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement