
Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Αμίρι Κούρντι επικράτησε 2-0 των Urawa Red Diamonds και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα κατέκτησε το Champions League Ασίας για τρίτη φορά στην ιστορία της, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για το θεσμό.
Τεράστια επιτυχία για τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμίρι Κούρντι. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Champions League Ασίας με την Αλ Χιλάλ, η οποία επικράτησε 2-0 των Urawa Red Diamonds στην Ιαπωνία και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα πανηγύρισε τον τίτλο για τρίτη φορά στην ιστορία της. Πήρε μ’ αυτό τον τρόπο και εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2017.
Μάλιστα, έγραψε ιστορία, αφού είναι πλέον η πολυνίκης του θεσμού με τρεις κατακτήσεις, μαζί με την ομάδα από τη Νότια Κορέα, Pohang Steelers. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οΣαλέμ Αλ Ντοσαρίέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσέσκου στο 74ο λεπτό, ενώ ο Μπαφετιμπί Γκομίς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO