
Ο Φράμπερ Βιγιέγκας της Ντεπορτίβο Λα Γκουαϊρά από τη Βενεζουέλα σκόραρε απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ, αλλά η εναέρια σύγκρουσή του με τον αντίπαλο ήταν τόσο δυνατή, που έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του. (VIDEO)
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ένα απρόοπτο περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Λα Γκουαϊρά από τη Βενεζουέλα με την Ατλέτικο Νασιονάλ από τη Κολομβία,καθώς ο επιθετικός της πρώτης, Φράμπερ Βιγιέγκας, σκόραρε με κεφαλιά αλλά η εναέρια σύγκρουσή του με τον αμυντικό της δεύτερης ήταν τόσο σφοδρή, που τον ανάγκασε να χάσει τις αισθήσεις του για λίγα δευτερόλεπτα.
Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα μετά από τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με τους συμπαίκτες του Βιγιέγκας στη Ντεπορτίβο Λα Γκουαϊρά που πήγαν να πανηγυρίσουν το γκολ, να καταλαβαίνουν αμέσως, το διαιτητή της αναμέτρησης του Καράκας για το Κόπα Σουδαμερικάνα να διατάσσει την είσοδο του ιατρικού επιτελείου και τον Βενεζουελάνο επιθετικό να συνέρχεται μετά από λίγο. Δείτε την επίμαχη φάση:
Πηγή: sport24.gr