03.11
09:57

Ενδεκαδάτος ξανά ο Βέρντε

Νίκος Κλεισαρχάκης
Ενδεκαδάτος ξανά ο Βέρντε
Advertisement

Έτοιμος να καταγράψει άλλη μία συμμετοχή με τα κιτρινόμαυρα στην αρχική ενδεκάδα είναι απόψε (03/11, 19:30) ο Ιταλός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ. Πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του οι άνθρωποι της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει παρουσιάσει όσα περίμενε κανείς πως θα δει από τον Ντανιέλε Βέρντε μέχρι σήμερα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει και ο ίδιο ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα η εικόνα που εμφανίζει στις προπονήσεις και η εργατικότητα που έχει ως χαρακτήρας, τον κάνουν να ξεχωρίζει και αφήνουν ικανοποιημένο τον Κωστένογλου σε πρώτο βαθμό.

Αυτό που μένει να κάνει ο 23χρονος είναι να παρουσιάσει στο γήπεδο την καλή του εικόνα, εκείνη δηλαδή που τον έκανε να ξεχωρίσει σε Ιταλία και Ισπανία. Σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο, του δίνεται άλλη μία ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει την… απόσβεση των (αρκετών) χρημάτων που δαπανήθηκαν για χάρη του.

Οι κιτρινόμαυροι σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουν πως «ο παίκτης δεν κάνει», όπως πολλάκις ακούγεται στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα. Αντίθετα θεωρούν τον Βέρντε ως ένα πολύ ποιοτικό «όπλο» της ΑΕΚ στην ομάδα, στην καλύτερη ηλικία, ο οποίος έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στην ομάδα.

Το ίδιο και προσωπικά ο Ιταλός γνωρίζει ότι δεν έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του – ίσως ούτε και στα μισά – δείχνοντας καθημερινά στον Κωστένολγου και τους συνεργάτες του την θέληση και το πάθος να δείξει πράγματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->