02.11
21:56

Μόνη τρίτη με σερί η Τσέλσι

AEK1924.gr team
Μόνη τρίτη με σερί η Τσέλσι

Η Τσέλσι πέρασε (1-2) από το Γουότφορντ χάρη στα γκολ των Έιμπραχαμ και Πούλισιτς, τρέχει σερί πέντε νικών και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Premier League. 

Η Τσέλσι φιλοξενήθηκε στο Βίκαρατζ Ρόουντ από τη Γουότφορντ για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League κι απέδρασε με τη νίκη (1-2).

Οι μπλε τρέχουν ένα σερί πέντε ματς με μόνο νίκες και κάπως έτσι είναι μόνοι στην τρίτη θέση, πίσω από το δίδυμο των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Λονδίνου άνοιξε το σκορ πέντε λεπτά μετά από την έναρξη του ματς με τον Έιμπραχαμ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη φανταστική κάθετη του Ζορζίνιο.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ έδωσε την ασίστ στον Πούλισιτς στο 55ο λεπτό για να τρυπώσει ο Αμερικανός στο κέντρο της περιοχής των φιλοξενούμενων και να κάνουν το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με εκτέλεση πέναλτι του Ντεουλοφέου στο 80ό λεπτό.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement