Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του σε ηλικία 36 ετών πήρε ο Ντάνιελ φαν Μπούιτεν.
Ο Βέλγος άσος, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου πριν από λίγες ημέρες και είχε προτάσεις από συλλόγους σε Γαλλία και Γερμανία καθώς και από την Άντερλεχτ, αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του, όπως γνωστοποίησε σε επιστολή του.
“Όταν αφοσιώνομαι σε ένα πρότζεκτ, το κάνω 100%… Το σώμα μου, μου λέει πως αυτό είναι αδύνατο και δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες ενός συλλόγου όπως είναι η Άντερλεχτ”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Φαν Μπούιτεν, ο οποίος επεσήμανε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο ευθύνεται σε ένα βαθμό για την απόφασή του. “Προετοιμάστηκα πολύ σκληρά για τη διοργάνωση. Το σώμα μου σίγουρα έχει υποφέρει”, είπε χαρακτηριστικά.
Στην επαγγελματική του καριέρα, η οποία ξεκίνησε το 1998, ο Φαν Μπούιτεν αγωνίστηκε σε Σαρλερουά, Σταντάρ Λιέγης, Μαρσέιγ, Μάντσεστερ Σίτι, Αμβούργο και Μπάγερν Μονάχου, όπου έμεινε από το 2006 μέχρι και το 2014, κερδίζοντας 4 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και το Champions Leauge του 2013.
ΠΗΓΗ: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement