28.10
19:35

Μόρας: “Δεν ήταν πέναλτι πάνω στον Κουρμπέλη”

AEK1924.gr team
Μόρας: “Δεν ήταν πέναλτι πάνω στον Κουρμπέλη”
Advertisement

Ο αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, την Κυριακή το βράδυ φιλοξενήθηκε στην “αθλητική Κυριακή” και αναφέρθηκε στη φάση του 97′ στο ματς με τον Παναθηναϊκός λέγοντας πως δεν κάνει πέναλτι στον Κουρμπέλη. 

Ο Βαγγέλης Μόρας την Κυριακή το βράδυ φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και την “Αθλητική Κυριακή” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη φάση του 97′ με την επαφή που είχε με τον Κουρμπέλη και την οποία εξέτασε ο Σιδηρόπουλος στο VAR και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο αρχηγός των “βυσσινί” έκανε λόγο πως υπάρχει μια ανεπαίσθητη επαφή που δεν είναι ικανή να προκαλέσει το πέσιμο του Κουρμπέλη και σημείωσε πως δεν ήταν πέναλτι.

“Όχι τόσο όσο για να πέσει απ’ ότι είδατε. Εγώ αυτό ένιωσα. Η αλήθεια είναι πως προσπαθούσα να καταλάβω ποιος έσπρωξε όταν έγινε η φάση και τα είχα βάλει με τους συμπαίκτες μου πως όποιος το έκανε θα το πληρώσει ακριβά (σ.σ. γέλια).

Έχουμε σηκωθεί και οι δυο αρκετά ψηλά, δεν τη φτάνει κανείς τη μπάλα έτσι και αλλιώς. Είναι μια φάση που μπορεί να γίνει η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη.

Για μένα δεν είναι πέναλτι. Είναι η πίεση που υπάρχει σε ένα μαρκάρισμα και μετά οφείλεται στον διαιτητή να καταλάβει κατά πόσο η πίεση που έχει δεχτεί ο παίκτης είναι τόσο έντονη για να έρθει ένα πέσιμο σε εκείνη τη φάση”.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->