11.10
22:03

Αλλαγές στο σκάουτινγκ – Ο Γουνδουλάκης στην ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Αλλαγές στο σκάουτινγκ – Ο Γουνδουλάκης στην ΑΕΚ
Ο Φανούρης Γουνδουλάκης ανήκει πλέον στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Λαγωνικάκη και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς.

Φαίνεται πως ο Ίλια Ίβιτς είναι αποφασισμένος να αλλάξει αρκετά πράγματα μέσα στην ΑΕΚ και σε αρκετούς τομείς. Στη σημερινή κουβέντα που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου, ανέφερε και τις σκέψεις του για το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Στην προσπάθεια του Ίλια Ίβιτς να επεκτείνει το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ αλλά και να αποκτήσει έμπιστους συνεργάτες σε αρκετές αγορές στον ποδοσφαιρικό χάρτη όπως Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Αφρική, ενέταξε τον Φανούρη Γουνδουλάκη μετά από προσωπική του απόφαση, στη θέση του Νίκου Λαγωνικάκη, ο οποίος ήταν θέμα χρόνου να αποχωρήσει από την ομάδα.
Να σημειωθεί πως με τον καιρό θα προστεθούν κι άλλοι σκάουτερς στο τμήμα, καθώς ο Ίβιτε θέλει η ΑΕΚ να έχει ένα δυνατό τιμ σε αυτό το κομμάτι κ ποντάρει πολλά σε αυτό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement