
ΟΤζοέλ Εμπίντ έχει βάλει ψηλά τον πήχη στον εαυτό του για την σεζόν 2019/20. Στο πλαίσιο αυτών, έχασε περίπου 10 κιλά το καλοκαίρι για να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος, ενώ έθεσε ήδη τους στόχους του: +70 παιχνίδια και τα βραβεία του MVP και του Αμυντικού της χρονιάς!
Ο θηριώδης σέντερ – ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε περισσότερα από 64 παιχνίδια στην καριέρα του – δεν μάσησε τα λόγια του στη Media Day των Σίξερς, θέτοντας τον τόνο για την επόμενη μέρα.
“Πέρυσι έπαιξα στα περισσότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, 64. Φέτος μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε περισσότερους από 70 αγώνες” δήλωσε αρχικά ο Εμπίντ, για να προσθέσει στην συνέχεια: “Αυτό θα είναι καλό για εμάς, επειδή έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και να πάρουμε περισσότερες από 60 νίκες.Αυτό θα με βοηθήσει επειδή χρειάζομαι την ομάδα να είναι πετυχημένη προκειμένου να κατακτήσω το βραβείο του MVP και του Αμυντικού της χρονιάς”.
Ο Εμπίντ μάλιστα στην συνέχεια ξεκαθάρισε ότι σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος θα υπάρξει καλύτερη διαχείριση του χρόνου συμμετοχής του, προκειμένου να είναι υγιής όταν κρίνονται όλα, δηλαδή στο τέλος της σεζόν: “Πέρυσι ξεκίνησα παίζοντας πολύ, γύρω στα 35-36 λεπτά και σταδιακά η απόδοσή μου έπεσε. Φέτος, θα ξεκινήσουμε διαφορετικά, όχι με περιορισμό στον χρόνο συμμετοχής, απλώς θα παίζω γύρω στα 30-31 λεπτά και όσο προχωράει η σεζόν θα παίζω περισσότερο. Είναι δύσκολο να ισορροπήσει αυτό επειδή είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να είμαι στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου, αλλά μπορείς να κερδίσεις το βραβείο του MVP παίζοντας 70 αγώνες”.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO