Ο Πορτογάλος επιθετικός πριν απ’ την έναρξη του ματς φιλοξενήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι, τονίζοντας ότι από κοινού πήραν απόφαση με τον Νίκο Κωστένογλου, ώστε να μην ρισκάρουν και γλυτώνοντας τα χειρότερα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νέλσον Ολιβέιρα στην κάμερα της Nova:
Για την απουσία του: “Αισθάνομαι λυπημένος, όλοι θέλουν να παίζουν σε τέτοια ντέρμπι, θα ήθελα να παίξω, βλέπουμε την ατμόσφαιρα. Θα περιμένω υπάρχει χρόνος να στηρίξω την ομάδα. Έχω πάρει μέρος στις προπονήσεις. Πήραμε από κοινού απόφαση να μην ρισκάρουμε με τον προπονητή γιατί είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και υπάρχει μέλλον”.
Για το αποψινό ντέρμπι και πως το βλέπει: “Παίζουμε με τον κόσμο μας στην έδρα μας, έχουμε σερί νίκες. Βλέπω την ομάδα με αυτοπεποίθηση, πρέπει να έχουμε τον έλεγχο και θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.
Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “Το οικογενειακό κλίμα υπάρχει και στον κόσμο, υπάρχει και στη διοίκηση, βλέπω μια μεγάλη οικογένεια στην ΑΕΚ. Είναι πολύ βασικό, το λέμε και μεταξύ μας, για να δώσουμε την μάχη για το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε οικογένεια”.
Για το αν είναι έτοιμος για Λάρισα: “Θα πρέπει να ρωτήσουμε τον προπονητή, θα κάνω το καλύτερο δυνατό στις προπονήσεις, αυτό είναι μια απόφαση του προπονητή.”
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement