Αρκετά σοβαρό είναι τελικά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Κουέστα στον Άρη καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.
Σοβαρότερος απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι ο τραυματισμός του Κουέστα στον Άρη με τις εξετάσεις του Ισπανού γκολκίπερ να δείχνουν πως έχει σοβαρό πρόβλημα στον ώμο και για να αποκατασταθεί το πρόβλημα θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Τα αποτελέσματα έδειξαν εξάρθρωση στον ώμο και μετά την επέμβαση που θα κάνει θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.
Ο Άρης πλέον μένει μόνο με τους Εμάν και Τσιλιγγίρη στη θέση των γκολπόστ και το πιθανότερο είναι πως θα προωθηθεί και κάποιος ακόμα νεαρός τερματοφύλακας από την ομάδα Νέων για να βοηθάει στις προπονήσεις.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement