
Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για την αποψινή (22/09) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη, την δυσκολότερη που θα μπορούσε να βγάλει η κλήρωση.
Έτοιμοι για ένα μεγάλο «διπλό» εμφανίζονται οι κιτρινόμαυροι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζιάβας στην επίσημη σελίδα της Μάνας ΑΕΚ, λίγο πριν την έναρξη του ματς.
Έχουν μελετήσει τις δυσκολίες που μπορεί να τους βάλουν οι πράσινοι, όμως γνωρίζουν τις δικές τους ικανότητες και έτσι ο μόνος στόχος για σήμερα της ΑΕΚ είναι η νίκη και μία καλή εμφάνιση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Η κλήρωση του πρωταθλήματος μας επεφύλαξε ξεκίνημα με τη δυσκολότερη έξοδο, αυτή στην έδρα του ΠΑΟ, δηλαδή της ομαδας που αντιμετωπίσαμε στους περσινούς τελικούς. Ξέρουμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά επισης ξέρουμε και τις δυνατότητες της δικής μας ομαδας και την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να τα επιβεβαιώσουμε με μια πολύ καλή εμφάνιση και με μόνο στόχο την νίκη“
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement