31.8
21:54

Τραγωδία στην άσφαλτο: Σκοτώθηκε ο πιλότος της F2 Αντουάν Χιμπέρτ

AEK1924.gr team
Τραγωδία στην άσφαλτο: Σκοτώθηκε ο πιλότος της F2 Αντουάν Χιμπέρτ

Σοκ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς ο 22χρονος οδηγός της Formula 2 Αντουάν Χιμπέρτ άφησε την τελευταία του πνοή στην πίστα του ΣΠΑ στο Βέλγιο, ύστερα από ισχυρή σύγκρουση με το μονοθέσιο του Χουάν Μάνουελ Κορέα.

Aπέραντη θλίψη για τον χαμό του οδηγού της  Reanult Αντουάν Χιμπέρτ σε ένα φρικτό ατύχημα σε αγώνα στο Βέλγιο. Ο Γάλλος πιλότος ενεπλάκη σε ένα τραγικό δυστύχημα και έχασε την ζωή του καθώς από ισχυρή σύγκρουση με τον Χουάν Μάνουελ Κορέα, που ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από πίσω του.

Το μονοθέσιο του κόπηκε στα δύο, το ασθενοφόρο μπήκε αμέσως μέσα στην πίστα και κατευθείαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του.

Αρχικά, το όχημα του άτυχου πιλότου χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες, στην συνέχεια μπήκε μέσα στην πίστα, έκει όπου επήλθε το τραγικό ατύχημα. Λογίζεται πως το μονοθέσιο του Χουάν Μάνουελ Κορέα έπεσε πάνω του με 200 χλμ την ώρα.

Παρακάτω το τραγικό περιστατικό στο Βέλγιο:


Πηγή: sport24.gr

Advertisement