24.7
17:20

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Μήλα (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Μήλα (ΦΩΤΟ)

Σύσσωμη η οικογένεια του και η οικογένεια της ΑΕΚ βρέθηκαν για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Όπως είχε γνωστοποιηθεί η κηδεία του ευρωκυπελλούχου προπονητή είχε προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο και εκτός απ’ την οικογένεια του και τους συγγενείς του, δεν θα μπορούσαν να λείψουν  οι φίλοι του, αλλά και η οικογένεια της ΑΕΚ, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας.

Πρώην παίκτες του, αλλά και άνθρωποι της ΑΕΚ όπως ο Ντράγκαν Σάκοτα, έδωσαν σήμερα το μεσημέρι κανονικά το παρών στο Α’ Νεκτροταφείο για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Απ’ την άλλη η οικογένεια της ΑΕΚ έστειλε και στεφάνι προς στην μνήμη του. Συγκεκριμένα, ο Μάγκης Αγγελόπουλος, η ΚΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ORIGINAL 21 και η ομάδα του 1968, έστειλαν από ένα στεφάνι για να τιμήσουν την μνήμη του πρώτου προπονητή που κατέκτησε με την Βασίλισσα το πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για ελληνική ομάδα.

Καλό ταξίδι, Νίκο Μήλα έγραψες το όνομα σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου και γι’ αυτό σε ευχαριστούμε!

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement