
Η Γκέτεμποργκ ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο του αγώνα με την Εσκιλστούνα θα διοργανώσει souvlaki party, με οικοδεσπότη τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος θα έχει επιλέξει και τα αγαπημένα του ελληνικά τραγούδια.
O Γιάννης Ανέστης, ύστερα από το αποτυχημένο πέρασμα από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, συνεχίζει την καριέρα του στη Σουηδία για χάρη της Γκέτεμποργκ.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους τόσο των οπαδών, όσο και της ομάδας, με τους διοικούντες το σύλλογο να διοργανώνουν… greek party στο πλαίσιο του αγώνα με την Εσκιλστούνα την προσεχή Κυριακή (21/07).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της σουηδικής ομάδας, ο Ανέστης θα έχει το ρόλο του… οικοδεσπότη, αφού από τα μεγάφωνα του γηπέδου θα παίξουν τα αγαπημένα του ελληνικά τραγούδια, ενώ θα προσφέρονται σουβλάκια και θα σερβίρονται ελληνικά ποτά. Τα πάντα θα είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα.
På söndag ställer vi till med full grekfest på Gamla Ullevi. Det finns souvlaki på evenemangsområdet och en grekisk gud i målet. Läs mer om evenemanget och köp era biljetter på https://t.co/R03dZFC0tD. #ifkgbg pic.twitter.com/hC0gKZuKHi
— IFK Göteborg (@IFKGoteborg) 17 Ιουλίου 2019
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO