Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να παρουσιαστούν στην χώρα μας οι εκπρόσωποι του Ιταλού μεσοεπιθετικού, για να «ξεκαθαρίσει» το θέμα της μεταγραφής και να υπάρξει κάποια κατάληξη.
Σε τεντωμένο σκοινί η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ, καθώς το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ως προμήθεια βάζει… φρένο στις τελικές εξελίξεις.
Οι Κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει σε όλα τόσο με την Ρόμα (1εκατ. ευρώ + 30% ως μεταπώληση) όσο και με τον παίκτη (3ετές – 500.000ετησίως). Όμως τα «θέλω» των μάνατζερ δημιουργούν το πρόβλημα.
Ο χρόνος τρέχει και στην Ένωση έχουν ήδη στείλει μήνυμα προς την πλευρά τους πως περιμένουν άμεσες εξελίξεις για να υπάρχει κάποια κατάληξη. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την ΑΕΚ να περιμένει τους εκπροσώπους του Βέρντε στην Ελλάδα.
Θα υπάρξει επαφή μαζί τους και συνομιλία έτσι ώστε να γίνει προσπάθεια να καμφθεί το εμπόδιο και να βγει λευκός καπνός από τις συνομιλίες. Πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ πιστεύουν στο happy-end της υπόθεσης με τα επόμενα 24ωρα να αναμένονται κρίσιμες εξελίξεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement