09.7
09:14

«Avanti» Βέρντε και ο Νέλσον Ολιβέιρα

AEK1924.gr team
«Avanti» Βέρντε και ο Νέλσον Ολιβέιρα

Διαβάστε όσα γράφουν τα σημερινά (09/07) αθλητικά πρωτοσέλιδα για την ΑΕΚ.

Ώρα των Σπορ

«Πακέτεο 4εκατ. για τρία χρόνια!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας αναφερόμενος στον Βέρντε.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με Ρόμα και Βέρντε και οι μάνατζερ του καθυστερούν για να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη.

Σιγουριά στην Ένωση ότι σήμερα ή το πολύ μέχρι αύριο, θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ θα έρθει για τις υπογραφές.

Τελειώνει και του Νέλσον Ολιβέϊρα. Η ΑΕΚ έχει κάνει την ξεκάθαρη πρότασή της, η οποία έχει ικανοποιήσει τον Πορτογάλο φορ, που καλείται πλέον να δώσει την οριστική του απάντηση.

«Σας θέλω πιο δημιουργικούς και πιο αποτελεσματικούς» Ο Καρντόσο έδωσε το στίγμα του, μιλώντας στους παίκτες μετά το πρώτο φιλικό.

Ο ρόλος-κλειδί στον Κρίστιτστις. Σιμάο: «Έχουμε ποιότητα, χρίζουμε… οικογένεια!»

SportDay

«AVANTI!» ο τίτλος της εφημερίδας.

Συμφωνία της ΑΕΚ με Ρόμα για Βέρντε! Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο ο Ιταλός εκτός και αν…

Αναμονή για Ολιβέιρα.

Τα τρικ του Καρντόσο και ο Κρσίτσιτς.

Live Sport

«Έρχεται ο παικταράς» γράφει το πρωτοσέλιδο για τον Ιταλό εξτρέμ.

Η ΑΕΚ τα βρήκε με τη Ρόμα στο 1εκατ. συν 30% ποσοστό μεταπώλησης και ο Ντανιέλε Βέρντε ετοιμάζεται για Αθήνα.

Μια… λεπτομέρεια με τους μάνατζερ απομένει για να σφραγιστεί η σπουδαία μεταγραφή του Ιταλού εξτρέμ.

Επιβεβαίωση και από την «Τempo» για τη συμφωνία. Η εμπλοκή του ΠΑΟΚ και η εξήγηση. Η ισπανική «σφήνα» από την Μπέτις.

Ικανοποιημένος από την πρόταση της Ένωσης ο Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά θέλει να το σκεφτεί.

Sportime

Ο Βέρντε προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ. Συμφωνία με τη Ρόμα, πίεση στους ατζέντηδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement