29.6
14:22

«Βαράει» διάλυση ο ΠΑΟΚ: Τέλος κι ο Κωνσταντινίδης

AEK1924.gr team
«Βαράει» διάλυση ο ΠΑΟΚ: Τέλος κι ο Κωνσταντινίδης

O Παντελής Κωνσταντινίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του team manager του ΠΑΟΚ, ύστερα από την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του επιτελείου του.

H αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ φέρνει σημαντικές εξελίξεις κι αλλαγές στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ, η οποία κατέβαλε τη ρήτρα ύψους 2.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του και τον έκανε δικό της.

Ωστόσο, εκτός από τον Λουτσέσκου, παρελθόν από τον Δικέφαλο αποτελεί κι ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του team manager της ομάδας, η οποία κι έγινε δεκτή. Ο Κωνσταντίνιδης κατείχε τη συγκεκριμένη θέση στους “ασπρόμαυρους” από τον Δεκέμβριο του 2016, συμβάλλοντας κι αυτός από την πλευρά του, στην κατάκτηση του νταμπλ την περσινή σεζόν.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement