
Εκτός προγράμματος ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ κατά την σημερινή (28/06) δεύτερη μέρα προπονήσεων εν όψει της νέας σεζόν, ενώ το τελευταίο γκρουπ κιτρινόμαυρων πέρασε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η δεύτερη υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε θεραπεία, λόγω ενός χτυπήματος στο αριστερό του γόνατο στην χθεσινή προπόνηση στο οικογενειακό τουρνουά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Το πρωί βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών το τελευταίο γκρουπ ποδοσφαιριστών, κλείνοντας τον κύκλο των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων. Αύριο το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 9.30 και στις 18.00.