28.6
20:22

Ντουάρτε: «Μου αρέσει η τρέλα και ο φανατισμός του κόσμου»

AEK1924.gr team
Ντουάρτε: «Μου αρέσει η τρέλα και ο φανατισμός του κόσμου»

Ο Λερίν Ντουάρτε πήρε μια ισχυρή δόση… Αρη, στη διάρκεια της πρώτης ανοιχτής προπόνησης της ομάδας και μίλησε για την τρέλα του κόσμου. 

«Είναι πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Η ομάδα είναι καλή, οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχθηκαν πολύ καλά, στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά και έχω πολύ καλή διαίσθηση. Είχα δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους μας στο ίντερνετ, έχω πάρει και μια γεύση από κοντά, μου αρέσει που έχουν τρέλα και φανατισμό», είπε αρχικά ο Ολλανδός και αναφέρθηκε σ’ αυτά που θέλει να δώσει στην ομάδα μου. «Θέλω να δείξω τι μπορώ να προσφέρω, να δίνω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ», απάντησε και ρωτήθηκε για τη φανέλα με το Νο8. «Αυτό φοράω στα τελευταία έξι χρόνια».

Ερωτηθείς για τον Μπράουν Ιντέγε, είπε: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Έχω καλό προαίσθημα για την ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να δουλέψουμε καλά και να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ όλων μας. Νιώθω καλά εδώ, είναι μεγάλη πρόκληση γιατί πρώτη φορά βγαίνω έξω από την χώρα μου. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Πηγή: gazzetta.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->