27.6
18:48

Passing και… «Άγιος ο Θεός» (VIDEO)

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Passing και… «Άγιος ο Θεός» (VIDEO)

Από την πρώτη μέρα κιόλας η προπόνηση των κιτρινόμαυρων φανέρωσε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θέλει να περάσει ο Καρντόσο στην ΑΕΚ.

Κατευθείαν με την μπάλα στα πόδια οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς ο Καρντόσο έδωσε μπάλες και ξεκίνησε τις ασκήσεις που θα αρχίσουν να… περνούν στους παίκτες τα αγωνιστικά «θέλω» του κιτρινόμαυρου τεχνικού.

ΑΕΚ και τα μυαλά στα κάγκελα, παρακολουθήστε όλους τους αγώνες της ομαδάρας μας με το πακέτο Nova3play Sports μέσω του line4you.gr σε ΤΙΜΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και συμμετάσχετε στην μεγάλη κλήρωση για ένα επετειακό ρολόι ΑΕΚ 90 ΧΡΟΝΙΑ, καλέστε σήμερα στο 211.1026.526 και αναφέρετε τον κωδικό ΑΕΚ1924.

Μετά το τρέξιμο της προθέρμανσης, ο Πορτογάλος κόουτς χώρισε τους παίκτες σε μικρές ομάδες και για μία άσκηση που απαιτούσε μεταβίβαση με πάσα δυνατή, άμεσο κοντρόλ και κατευθείαν πάσα με αλλαγή κατεύθυνσης.

H εν λόγο άσκηση αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του ότι ο Καρντόσο θέλει να περάσει στην Ένωση ένα κυρίαρχο ποδόσφαιρο κατοχής, με μπόλικο πάσινγκ γκέιμ και ανάπτυξη στο χώρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το τρέξιμο της ομάδας:

Πλάνα από την άσκηση passing:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement