Οι Βέλγοι βιάστηκαν λίγο παραπάνω και ανακοίνωσαν από σήμερα τον δανεισμό του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ.
Ο Όγκνιεν Βράνιες βρίσκεται απ’ το μεσημέρι στην Ελλάδα, ενώ το απόγευμα πέρασε απ’ τα γραφεία της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Κάτι όμως που δεν έγινε, καθώς τυπικά δεν είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία και αποφασίστηκε να γίνει αύριο (21/06) μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα πέρναγε ο παίκτης απ’ το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης.
Όμως, φαίνεται πως οι Βέλγοι βιάστηκαν λίγο παραπάνω για να ανακοινώσουν την συμφωνία του δανεισμού του Βόσνιου από σήμερα, παρότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις, αύριο μετά τις ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές υπογραφές, αλλά όπως και να ‘χει το τυπικό σκέλος έχει κλείσει και ο Βράνιες την επόμενη χρονιά θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και πάλι.
«Ο Όγκνιεν Βράνιες παραχωρείται δανεικός στην ΑΕΚ για έναν χρόνο. Καλή τύχη Όγκνιεν» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Άντερλεχτ στα social media.
Δείτε το tweet της Άντερλεχτ:
Ognjen Vranjes voor één seizoen verhuurd aan AEK Athene.
Ognjen Vranjes est prêté pour une saison à l’AEK Athènes.
Good luck, Ognjen! 👍 #RSCA #COYM pic.twitter.com/2g4A1tOvo3
— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) 20 Ιουνίου 2019
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement