Όλα τα κοντέρ έσπασε ο Γκερέιρο, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης. Προπονήθηκαν και οι Γιάγκο και Ρίκκα. Ατομικό ο Αρκούδας.
Ο Έβαλντ Λίνεν είχε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στην προπόνηση της Τρίτης (05/2). Ο γερμανός τεχνικός είδε τον Ρότζερ Γκερέιρο να προπονείται κανονικά, κάτι που τον κάνει να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι Φερνάτεζ Γιάγκο και Αντώνης Ρίκκα προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Λίνεν και υπολογίζονται για τον αγώνα κόντρα στους Φαίακες.
Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Χρήστος Αρκούδας, για προλυπτικούς λόγος, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούταν από υψηλό πυρετό.
Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Βαλεντίνος Βλάχος, Γιώργος Κατίδης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ταξιάρχης Φούντας.
Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement