Η πρόταση για αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου ύψους 25 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από τη ΓΣ της ΠΑΕ, που έδωσε χρόνο μέχρι τις 25/2 στον Βιντιάδη για να βάλει τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει στην ΑΜΚ.
Μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων πάρθηκε η απόφαση για Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίο ύψους 25 εκατ. ευρώ, με τιμή μετοχής 1,12 ευρώ. Η συγκεκριμένη αύξηση θα πραγματοποιηθεί για τις επόμενες 20 ημέρες, διάστημα μέσα στο οποίο ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει την ευκαιρία να κάνει τις επαφές του ώστε να βρει λύση για τα χρέη της ομάδας στο Δημόσιο και έτσι να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Σε περίπτωση που ο Βιντιάδης δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθεια του μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, τότε θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση στης 28 του μήνα, ώστε να εξεταστούν όλες οι λύσεις που υπάρχουν.
Επίσης, προαποφασίστηκε σε εκείνη τη νέα ΓΣ να αποφασιστεί αύξηση ΜΚ με τιμή μετοχής στο 0,30 και άνοιγμα στον κόσμο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement