28.5
17:30

Ανακοίνωσε αποχωρήσεις επτά ποδοσφαιριστών ο ΟΦΗ

AEK1924.gr team
Ανακοίνωσε αποχωρήσεις επτά ποδοσφαιριστών ο ΟΦΗ
Advertisement

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην πρώτη εκκαθάριση στο ρόστερ του, αφού ανακοίνωσε την αποχώρηση επτά ποδοσφαιριστών.

Ο ΟΦΗ μετά τα συγκλονιστικά μπαράζ με τον Πλατανιά και την εξασφάλιση της θέσης του στη Super League 1 της επόμενης χρονιάς, έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του Σωτηρίου έως το 2021, σειρά έχουν οι αποχωρήσεις.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ένα… γενναίο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ τους, καθώς δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαια επτά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από τους “ασπρόμαυρους”. Ο λόγος γίνεται για τους Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό.

Ο ΟΦΗ μέσω της επίσημης ανακοίνωσής του ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, των οποίων το συμβόλαιο λήγει, συνεχίζεται κανονικά και θα υπάρξουν ανακοινώσεις ανανεώσεων ή αποχωρήσεων το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό. Καθένας απ’ αυτούς είχε το δικό του μερίδιο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον ΟΦΗ και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->