
Μήνυση για κλοπή του ιατρικού φακέλου του Σουμάχερ κατέθεσε το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Γερμανός τους τελευταίους έξι μήνες. Μεγάλα χρηματικά ποσά ζητά ο επιτήδειος που τα έχει στην κατοχή του, σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα.
Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, με ανακοίνωσή της προειδοποίησε πως “η αγορά εγγράφων/δεδομένων, καθώς και η δημοσίευση τους είναι παράνομη”.
“Τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου είναι αυστηρά απόρρητα και δεν μπορούν να διατεθούν στο κοινό. Εδώ και μερικές ημέρες έχουν κλαπεί κάποια έγγραφα. Ο κάτοχος τους ισχυρίζεται πως πρόκειται για τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ, προσφέροντάς τον σε ορισμένους εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης έναντι αντιτίμου. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουν εάν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Αλλά το γεγονός ότι τα έγγραφα είναι κλεμμένα. Η κλοπή έχει καταγγελθεί. Έχει γίνει προσφυγή στις αρμόδιες αρχές”, τα λόγια της εκπροσώπου του Μίκαελ Σουμάχερ.
Σύμφωνα τέλος με τη γερμανική εφημερίδα Bild-Zeitung, ο επιτήδειος που έχει κλέψει τα ιατρικά έγγραφα ζητεί 60.000 ελβετικά φράγκα (περίπου 48.000 ευρώ) από εφημερίδες στις οποίες προσφέρει το υλικό.
Πηγή:contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement