23.6
19:58

Με οκτώ αλλαγές η Κολομβία!

AEK1924.gr team
Με οκτώ αλλαγές η Κολομβία!
Advertisement

Η εθνική Κολομβίας έχει προκριθεί από τον όμιλο του Μουντιάλ και ο Χοσέ Πέκερμαν αναμένεται να ξεκουράσει πολλούς βασικούς του ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία.

Το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, απέναντι στην αντίστοιχη της Ιαπωνίας αναμένεται να είναι διαφοροποιημένο κατά τα 8/11, στερώντας σύμφωνα με τις προβλέψεις των Κολομβιανών δημοσιογράφων την ευκαιρία από τον Φαρίντ Μονδραγόν να γράψει ιστορία.

Οι ποδοσφαιριστές που δοκίμασε ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κολομβίας με την ομάδα των βασικών στην προπόνηση της Δευτέρας ήταν οι εξής: Οσπίνα, Αρίας, Βαλδές, Μπαλάντα, Αρμέρο, Μεχία, Γουαρίν, Κιντέρο, Κουαδράδο, Μαρτίνες, Ράμος.

Εάν επιβεβαιωθεί και στην αναμέτρηση η αρχική ενδεκάδα που δοκίμασε στην προπόνηση ο Χοσέ Πέκερμαν, αυτό θα σημάνει ότι ο Φαρίντ Μονδραγόν θα χάσει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, όντας ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής, σε ηλικία 43 ετών, που θα συμμετάσχει σε Μουντιάλ, ξεπερνώντας τον Καμερουνέζο Ροζέ Μιλά που κατέρριψε το αντίστοιχο ρεκόρ στη διοργάνωση των Η.Π.Α του 1994 σε ηλικία  42 ετών, 1 μηνός και 8 ημερών.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->