Τα δημοσιεύματα που θέλουν τους κιτρινόμαυρους να απέχουν απ τη σημερινή προπόνηση τις ΑΕΚ δεν ισχύουν, γεγονός που διαψεύδει εμμέσως και η ΚΑΕ με το δελτίο τύπου της.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ebasket.gr, οι παίκτες δεν προπονήθηκαν λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων , ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η προπόνηση διεξήχθη κανονικά ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό, ενώ δεν υπάρχουν οικονομικά θέματα ανάμεσα στην ΚΑΕ και τους παίκτες της.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για την σημερινή (06/05) προπόνηση:
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της ΑΕΚ.
Ο Λούκα Μπάνκι είχε στη διάθεσή του όλους τους (διαθέσιμους) παίκτες, εκτός των Γιόνας Ματσιούλις (σ.σ. ήταν παρών στο ΟΑΚΑ) και Βασίλη Καββαδά, που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Οι παίκτες της «Βασίλισσας» θα προπονηθούν και αύριο (Τρίτη, 07/05), στις 14:30, και κατόπιν η αποστολή θα αναχωρήσει για Ρόδο, προκειμένου για τον αγώνα με Κολοσσό.