03.5
22:56

Πανελλήνιο Νεανίδων: Αήττητος και αγκαλιά με τον τίτλο ο Πρωτέας Βούλας

AEK1924.gr team
Πανελλήνιο Νεανίδων: Αήττητος και αγκαλιά με τον τίτλο ο Πρωτέας Βούλας

Ο Πρωτέας Βούλας νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό 56-40 και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων.

Mόνο ντέρμπι δεν ήταν το μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων. Ο Πρωτέας Βούλας είχε το προβάδισμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και επικράτησε πολύ εύκολα του Παναθηναϊκού με 56-40, παραμένοντας αήττητος έπειτα από τρεις αγώνες στην Ιστιαία.

Η Ελισσάβετ Μπουντούρη (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και η Ιωάννη Χατζηλεοντή (17 πόντοι, 15 ριμπάουντ) ήταν πάλι οι κολώνες του Πρωτέα Βούλας, ο οποίος είχε 9/20 τρίποντα, ξέφυγε με διψήφια διαφορά από τα μέσα της πρώτης περιόδου και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ από τις “πράσινες”.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 19-33, 31-46, 40-56.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->