26.4
12:32

«Ρώτησε και για Άτζιτς η ΑΕΚ»

Κώστας Κοσικίδης
«Ρώτησε και για Άτζιτς η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα η ΑΕΚ ρώτησε και για τον εξτρέμ της Άντερλεχτ, Λούκα Άτζιτς.

Φαίνεται πως το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βέλγιο και η συνάντηση με τον Φρανκ Άρνεσεν στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ, δεν είχε μόνο το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά και του Λούκα Άτζιτς.

Στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες των δυο ομάδων, συζήτησαν σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws και για τον Λούκα Άτζιτς, για τον οποίο τσεκάρει η ΑΕΚ και αρέσει στους Κιτρινόμαυρους. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως εξτρέμ και αποκτήθηκε το περυσινό καλοκαίρι απ’ την Άντερλεχτ, αλλά δεν κατέγραψε συμμετοχή με τους Βέλγους.

Ο Ατζίτς έχει ισχύ συμβόλαιο με του “μοβ” έως το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με τους Βέλγους ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρήκε πρόσφορο έδαφος, στην ερώτηση του για αν ο παίκτης βρίσκεται υπό παραχώρηση απ’ την Άντερλεχτ, που δείχνει ότι θέλουν να βρουν μια λύση και για τον Σέρβο εξτρέμ, που ειδικεύεται για την αριστερή πλευρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement