13.6
06:10

Μπάγεβιτς και Δέλλας τα είπαν για την προετοιμασία

AEK1924.gr team
Μπάγεβιτς και Δέλλας τα είπαν για την προετοιμασία
Advertisement

Οι δύο άντρες της ΑΕΚ συναντήθηκαν εχθές και τα είπαν σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η Ένωση θα πραγματοποιήσει εφέτος την προετοιμασία της για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Πήλιο και ενώ οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε διακοπές οι υπεύθυνοι της ομάδας φροντίζουν ώστε όλα να λειτουργούν άψογα με την επιστροφή στις προπονήσεις.

Οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανός Δέλλας είχαν συνάντηση, όπου μίλησαν για αρκετά θέματα που αφορούν την επιστροφή στης προπονήσεις, προσπαθώντας να φτιάξουν ένα πρώτο πλάνο σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Όπως και πέρυσι έτσι και εφέτος όλα θα πρέπει να λειτουργούν άψογα, ώστε το βάρος να πέσει καθαρά στις προπονήσεις και την άνοδο της απόδοσης των ποδοσφαιριστών.

Να θυμίσουμε ότι ο Τραϊανός Δέλλας σε μερικές ημέρες θα αποχωρήσει για τη Ρόδο, ώστε να πάρει το UEFA Pro, αλλά θα βρίσκεται συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με την Αθήνα, ώστε να ενημερώνεται για όλα τα δρώμενα της Ένωσης.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->