Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ «τρέχουν» συνεχώς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης χρειάζεται να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.
Ο Τίγρης έχει πλέον επιστρέψει από το επαγγελματικό του ταξίδι και στο γραφείο του τον περίμεναν αρκετά «ανοιχτά» θέματα για την ΑΕΚ.
Αρχικά ένα από αυτά που πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα είναι η αντικατάσταση του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τις πρώτες επαφές με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.
Ωστόσο, εκτός από αυτό υπάρχουν και οι διαπραγματεύσεις με τον Λάζοβιτς, ένα θέμα το οποίο αναμένεται ότι θα τελειώσει άμεσα λογικά θετικά, ενώ παράλληλα στο «περίμενε» βρίσκονται και άλλοι μεταγραφικοί στόχοι, όπως οι περιπτώσεις των Κατσουράνη, Κουρμπέλη και Τσιρίλο.
Εκτός από τα αγωνιστικά θέματα το σημαντικότερο από όλα το οποίο παραμένει «ανοιχτό» είναι η ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά την Αγιά Σοφιά. Η Βουλή ανοίγει στις 17 Ιουνίου, οι βουλευτές που θα ψηφίσουν στο Α’ Θερινό τμήμα έχουν ανακοινωθεί και άπαντες ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε καλά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement