Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα δώσουν το «παρών» την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 1ου Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας, του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στην 15χρονη Μυρτώ που δίνει «μάχη» να κρατηθεί στην ζωή.
Από τις 21 έως και τις 23 Δεκεμβρίου (11:00-20:00) το 1ο Λύκειο Χαλκηδόνας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar στον χώρο του πρώην Στρατιωτικού εργοστασίου.
Τα έσοδα του Bazaar θα πάνε για την στήριξη της 15χρονης και ήδη έχουν ανακοινώσει ότι θα παραστούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (Κοντοές, Κατίδης, Σταματής κ.α.), για να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται και να προβάλλουν έτσι την ανθρώπινη πράξη που κάνουν οι μαθητές του Λυκείου της Χαλκηδόνας.
ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement