16.2
22:48

Ατματσίδης: «Να καταθέσουμε ψυχή και σώμα»

AEK1924.gr team
Ατματσίδης: «Να καταθέσουμε ψυχή και σώμα»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τις ομάδες Κ19, μίλησε για τον αυριανό αγώνα των… μεγάλων.

Ψυχή και σώμα πρέπει να καταθέσουν αύριο (17/02) οι κιτρινόμαυροι του Μανόλο Χιμένεθ για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και να μπουν ακόμα πιο δυνατά στην διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ Κ19: «Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ήττα, αλλά ο στόχος μας είναι να εκπαιδεύουμε και να βγάζουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα».

Για το αυριανό ντέρμπι: «Είναι ένα δύσκολο ματς, ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, αλλά όλα σε ένα ντέρμπι είναι εφικτά. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία. Έχουμε μείνει πίσω για την δεύτερη θέση και αν θέλουμε να την πάρουμε πρέπει να καταθέσουμε ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο για κάτι θετικό».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement