Οι αρχικές αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν προς το πρόσωπο του Εζέκιελ Πόνσε πλέον έχουν αρχίσει να απαλείφονται αγώνα με τον αγώνα και μάλιστα, το κλίμα έχει ανατραπεί τόσο που το… παρατσούκλι του είναι «killer», καθώς σε κάθε ευκαιρία «σκοτώνει» τον αντίπαλο.
Ερχόμενος το καλοκαίρι να αντικαταστήσει τον Αραούχο, ο Εζέκιελ Πόνσε αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία για τα ελάχιστα γκολ της μέχρι τότε καριέρας του.
Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, σε 17 ματς Πρωταθλήματος έχει σκοράρει 12 τέρματα και αν το πάμε ένα… βήμα παραπέρα, στους 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 13 φορές και έχει μοιράσει 4 ασίστ.
Το 13ο φετινό γκολ του Έσε δεν είναι όπως τα υπόλοιπα. Όχι για τον τρόπο που επιτεύχθηκε (μετά από δολοφονική» κεφαλιά), αλλά για το γεγονός ότι είναι το πρώτο που έκρινε ένα ματς, κάτι που δεν είχε συμβεί με κανένα μέχρι σήμερα.
Η συχνότητα που… βλέπει δίχτυα φαίνεται πως αρχίζει να αποδίδει, εκτός από εντυπωσιασμό και αποτελεσματικότητα, καθώς «καθαρίζει» τα παιχνίδια για την Ένωση. Σίγουρα κάθε γκολ έχει την δική του σημασία και κανένα δεν είναι άνευ αυτής, όμως το χθεσινοβραδινό (30/01) έδωσε στην ομάδα μία δύσκολη (όπως φάνηκε) νίκη.
Αυτό που απομένει για τον Πόνσε είναι να τον δούμε να σκοράρει σε κάποιο από τα επόμενα ντέρμπι, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Ευκαιρία πρώτης τάξεως είναι το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, που μπροστά στον κόσμο, μπορεί να πετύχει τέρμα και να «σπάσει» και αυτή την… κατάρα των ντέρμπι.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement