Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, ως το τέλος της σεζόν.Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Γιακουμάκη, με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ως τον προσεχή Ιούνιο, με οψιόν αγοράς από την πλευρά της ομάδας μας.
Ο Ηρακλειώτης επιθετικός, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994, άρχισε την καριέρα του από τον ΠΟΑ και τη σεζόν 2012-13 μεταγράφηκε στον Πλατανιά. Με εξαίρεση ένα εξάμηνο που δόθηκε δανεικός στην Επισκοπή, ο Γιακουμάκης έμεινε στα Χανιά ως το καλοκαίρι του 2017. Στην τελευταία του σεζόν αγωνίστηκε σε 26 αγώνες και σκόραρε 11 φορές, όντως ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της Super League.
Τον Ιούνιο του 2017 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και στο φινάλε της σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα από τα πιο καθοριστικά γκολ της ομάδας του.
Τη φετινή σεζόν έχει 11 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, έξι σε ματς κυπέλλου και τέσσερις στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην ομάδα μας θα φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 10.
Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Γιώργου Γιακουμάκη στον ΟΦΗ, με τη μορφή δανεισμού έως τις 30 Ιουνίου 2019 και με οψιόν αγοράς.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement