
Η Σέρβα τραγουδίστρια δίνει 300.000 ευρώ στον Βόσνιο ποδοσφαιριστή, ώστε να μην δημοσιοποιήσει το ροζ βίντεο που έχει στην κατοχή του και είναι η ίδια πρωταγωνίστρια.
Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερο βλέπουν το φως της επικαιρότητας λεπτομέρειες απ’ την παράνομη σχέση που είχε η Γέλενα Καρλέουσα με τον Όγκνιεν Βράνιες.
Μια τέτοια αποκάλυψη είναι, ότι ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με τον ίδιο και την Σέρβα παρτενέρ του. Το συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται πως το είχε και η ίδια στο κινητό της, αλλά προχώρησε στην διαγραφή του όταν ξέσπασε το ερωτικό σκάνδαλο.
Μάλιστα, για αυτό τον λόγο η Γέλενα προσπαθεί να πείσει με χρηματικό ποσό τον Βράνιες να μην προχωρήσει στην δημοσιοποίηση του, δίνοντας του, 300.000 ευρώ, όπως αναφέρει το informer.rs. Το συγκεκριμένο βίντεο το επιβεβαιώνει με δηλώσεις του, φίλος του Βόσνιου αμυντικού, τονίζοντας παράλληλα ότι τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 2017 στην Αθήνα και το κρατάει μέχρι και τώρα ο αμυντικός της Άντερλεχτ για να έχει με κάποιον τρόπο στο χέρι του την Καρλέουσα.
«Όταν ήταν σε σχέση, η Γελένα και ο Ογκνιεν αντάλλαζαν συχνά βίντεο και φωτογραφίες. Δεδομένου του ότι ζούσαν σε διαφορετικές χώρες και δεν βλέπονταν συχνά, έπρεπε να διατηρήσουν φλογερό το πάθος μεταξύ τους. Όταν κάποια στιγμή τον επισκέφτηκε στην Αθήνα, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, βιντεοσκόπησαν τη στιγμή που έκαναν σεξ. Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2017. Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα σε διαφορετικές στάσεις. Είναι διάρκειας άνω των τριών λεπτών και είναι ξεκάθαρο. Αυτή γνωρίζει τον κίνδυνο που υπάρχει να βγει το βίντεο στη δημοσιότητα οποιαδήποτε στιγμή και προσπαθεί να το αποτρέψει. Πήρε τηλέφωνο τον Βράνιες και του πρόσφερε 300.000 ευρώ. Αλλά αυτός δεν ήθελε καν να ακούσει. Ξέρει ότι την κρατάει έτσι στο χέρι, και τα χρήματα ποτέ δεν τον ενδιέφεραν για να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της σχέσης τους»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO